SZEGA Trade

A kiskereskedelmi üzletág sikeres épülése közben egyre nagyobb igény mutatkozott az európai minőségi élelmiszeripari termékek iránt. Ennek hatására a SZEGA 1998-ban megkezdte nagykereskedelmi tevékenységét, segítve ezzel az ekkor megjelenő hipermarketek munkáját. A helyi és nemzetközi kiskereskedelmi vállalatok kiszolgálásának köszönhetően mára az ország szinte összes jelentős kiskereskedelmi lánc beszállítójává vált. A vállalkozás kiskereskedelmi partnerek mellett számos nagykereskedelmi és HORECA szektorban tevékenykedő vállalkozás partnere, illetve napi szinten értékesít a tradicionális piacon tevékenykedő vállalatoknak.

A professzionális, egész országra kiterjedő kiszolgálás jegyében 2004-ben megépült a SZEGA friss logisztikai központja a Budapesthez közeli Diósdon. A fejlesztéseknek köszönhetően további termékkategóriák is elérhetővé váltak. Jelenleg az egész országra kiterjedő saját logisztikával rendelkező rendszerünkben friss, fagyasztott és temperált termékekkel látjuk el partnereinket. Raktárbázisunk és logisztikai rendszerünk megfelel a legszigorúbb minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági előírásoknak.

2013-ban egy akvizíció során csatlakozott cégcsoportunkhoz az elsősorban szárazáru forgalmazással foglalkozó Magyarország egyik legrégebben 1989-ben alapított élelmiszer kereskedő cége a MULTIKON Export-Import Kft. Napjainkra büszkén jelenthetjük ki, hogy nagy-és kiskereskedelmi tevékenységünk keretében több mint 150 nemzetközileg is elismert gyártó céget képviselünk a magyar piacon.

Célunk, a gyártókkal való hosszú távú, mindkét fél számára eredményes és kiszámítható együttműködés.

Partnereinknek nyújtott szolgáltatásaink:

  • Brand képviselet
  • Márka építés
  • Disztribúciós együttműködés
  • Logisztikai szolgáltatás
  • Marketing
  • Piacra lépés
  • Saját márka együttműködés

Magyarországi értékesítési helyek:

3442

TOTAL selling points

169

Hipermarket

188

Convinience stores

211

Tank stations

300

HORECA

1989

Supermarket

356

Hard discount

29

C&C

200

Traditional trade

PARTNEREINK

Partnereink, akik bizalmukkal megtisztelték munkánkat.

SZEGA Foods nagykereskedelmi raktár

error: Content is protected !!