SZEGA RETAIL

A SZEGA Foods csoport tevékenysége több mint 25 éves múltra tekint vissza. A vállalkozás története az ország rendszerváltozás utáni első beváráslóközpontjához a Budagyöngye Bevásárlóközponthoz köthető. 1994-ben itt nyitotta első üzletét Gábossy Árpád alapító kevesebb, mint 10 nm-en. Az üzlet különleges prémium kategóriás elsősorban tejtermék választékával már akkor kitűnt a magyarországi üzletek közül.

Az évek során az üzlet folyamatos fejlődésen ment keresztül. Méretében és választékában is jelentősen bővült az évek folyamán. Ennek eredményeként vásárlóink minden élelmiszeripari szegmensben széles kínálattal találkozhatnak. Választékunkban jól megférnek egymás mellet magyarországi kistermelőktől és a világ minden tájáról érkezett minőségi termékek.

Hosszú évek odaadó munkájának és vevőinknek köszönhetően Magyarország első számú gourmet szupermarketének tekinthető az közel 500 nm-en működő saját melegkonyhával és pékséggel rendelkező üzlet.

A SZEGA Market mellett az évek folyamán további kisebb egységekkel bővült a csoport kiskereskedelmi tevékenysége. A kiskereskedelem online térbe tolódásával pedig nálunk is egyre fontosabb szerepet tölt be az online térben történő értékesítés saját webshopunkon keresztül.

Munkánk eredményességét elégedett vevőink mellett, jól jelzi számos szakmai mértékadó díj elnyerése is (Best of Budapest, Superstore, Év Boltja)

SZEGA Market díjai:

LEGJOBB FÜGGETLEN SUPERMARKET SUPERSTORE
2016

Magyar konyha top 10 ínyencbolt

Az év boltja – szupermarket kategória
2016

fődíj (Store of Hungary)
2016

Best-of- Budapest
2006-2018-ig

Az év boltja
2017

SZEGA Pont Budaörs díjai:

Az év boltja shop-in-shop
2018

error: Content is protected !!